magyarenglish könyvjelzőnekcím : H-2400 Dunaújváros, Vasmű út 12. | telefon/fax: +36 25 412 220 | mobil: +36 20 801 3316 | e-mail: info@ica-d.hu
Facebook Youtube Twitter Google+ RSS
Keresés
NYITVA TARTÁS JEGY HÍRLEVÉL

Hírlevél

Fel- és leiratkozás

Kedves Látogató!

Az alábbi kérdésekre NEM KÖTELEZŐ válaszolnia. Ha nem válaszol, akkor csak az e-mail címét adja meg az oldal alján, majd kattintson a „feliratkozás” gombra.

Amennyiben viszont válaszol, azzal elősegíti, hogy tevékenységünket és a hírlevél tartalmát minél jobban összehangolhassuk az Ön – a közönségünk – igényeivel. Együttműködését köszönjük.


Miről szeretne hírlevelet kapni?
Születési éve:
Lakóhelye irányítószáma:
Neme: Nő   Férfi
Milyen területen dolgozik?
 

E-mail cím:



Archív

DUNAÚJVÁROSI TÁRLAT




2024.02.09 -03.14.
Megnyitó: 2024.02.09. 18 óra
Köszöntőt mond, valamint Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Díját átadja: Pintér Tamás polgármester
Megnyitja: Gyurkity Kata a Kálvin János Református Gimnázium és Általános Iskola Igazgatója
A belépés díjtalan!

Kiállító művészek:
Baráth Adél, Csiki Emese, Csikós Árpád, Csóka László, Endrődy Orsolya, Éri Jenő, Farkas Éva Mária, Fekti Balázs, Füredi Tamás, Horváth Helga,  ifj. Koffán Károly, Ihász János, Jobbágy Bernadett, Kaszás Tamás, Kelemen Marián Éva, Keserue Zsolt, Kiss Anna, Kurucz Zsófia, Lipics Vilmos, Martinkó Márk, Melkovics Tamás, Móder Rezső, Nemes Ferenc, Palotás József, Páhi Péter, Páhi-Fekete Noémi, Pinke Csaba, Pók Tímea, Rácz Attila Cicero, Rohonczi István, Sárvári Regina, Simon Tamás, Szabóné Zsedrovits Enikő, Szundi Gábor, Tábori Csaba, Vachter János, Várnai Ágnes, Várnai Gyula

A hagyományokhoz híven idén ismét megrendezésre kerül a Kortárs Művészeti Intézetben a Dunaújvároshoz kötődő képző- és iparművészek tárlata. A kiállításra azok a művészek kerültek meghívásra, akik tagjai valamely országos szakmai szervezetnek, Újpart Egyesület tagok, illetve nappali tagozatos hallgatói valamelyik képzőművészeti vagy iparművészeti egyetemnek. E dunaújvárosi képző- és iparművészek életében különös jelentőséggel bír az a kétévente megrendezésre kerülő seregszemle, melyen együtt mutathatják be legfrissebb alkotásaikat, tájékoztathatják a vizuális kultúra iránt érdeklődőket arról, hogy hol áll ma az országosan is elismert „dunaújvárosi művészet” – milyen irányt vett az elmúlt két évben a már „befutott” alkotók munkássága, és kik az újonnan érkező, feltörekvő generáció tagjai. De ezek a tárlatok nem csak a kiállítók, a szűkebb értelemben vett szakmában tevékenykedők és a kortárs művészet rajongói számára szolgálhatnak fontos információkkal, hanem minden, a település iránt elkötelezett polgár részére is, hiszen nincs más, ami ennyire átfogó képet nyújtana Dunaújváros művészetvilágának aktuális helyzetéről, a fentebb említett arculat folyamatban lévő és várható változásairól.

Támogató: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hírlevél archívum

1%

2024. ápriliselőző hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
14.1234567
15.891011121314
16.15161718192021
17.22232425262728
18.2930