magyarenglish könyvjelzőnekcím : H-2400 Dunaújváros, Vasmű út 12. | telefon/fax: +36 25 412 220 | mobil: +36 20 801 3316 | e-mail: info@ica-d.hu
Facebook Youtube Twitter Google+ RSS
Keresés
NYITVA TARTÁS JEGY HÍRLEVÉL

Hírlevél

Fel- és leiratkozás

Kedves Látogató!

Az alábbi kérdésekre NEM KÖTELEZŐ válaszolnia. Ha nem válaszol, akkor csak az e-mail címét adja meg az oldal alján, majd kattintson a „feliratkozás” gombra.

Amennyiben viszont válaszol, azzal elősegíti, hogy tevékenységünket és a hírlevél tartalmát minél jobban összehangolhassuk az Ön – a közönségünk – igényeivel. Együttműködését köszönjük.


Miről szeretne hírlevelet kapni?
Születési éve:
Lakóhelye irányítószáma:
Neme: Nő   Férfi
Milyen területen dolgozik?
 

E-mail cím:Archív

Költészet napi online esemény Nagy Ervinnel, Háy Jánossal és sok dunaújvárosi közreműködővelKÖLTÉSZET NAPI ONLINE ESEMÉNY


Élesztő néven a város értékeire és jövőjére fókuszáló lokálpatrióta közösség jött létre a Kortárs Művészeti Intézet (ICA-D) kezdeményezésére. 
Az év elején alakult, deklaráltan politikamentes, ám bevallottan a város jövőjéért dolgozó csapat a közösségépítés jegyében formálódott. Projektcentrikusan, egy-egy témát szigorúan szakmai alapokon körbejárva, előadássorozatokkal, rendezvényekkel, akciókkal szeretné Dunaújvárost élhetőbbé és szerethetőbbé varázsolni.


A csapat első nyilvános megmozdulása egy rendhagyó közösségépítő akció: április 11-én 15 órától élő költészet napi eseményt láthat a közönség az Élesztő csoport facebook oldalán. Méghozzá úgy, hogy a műsor nagyobb részét a közönség szerkesztheti a "Kérj egy verset - elmondjuk!" program keretében, Nagy Ervin színész és sok más meghívott vendég közreműködésével.  


Figyelem, fontos: verset kérni április 6-ig lehet az Élesztő csoport facebook oldalán vagy az elesztodunaujvaros@gmail.com e-mail címen!


Az esemény díszvendége – a Kálvin János Református Gimnázium támogatásának jóvoltából – Háy János költő, drámaíró lesz, akivel klasszikus magyar költőkről szerveznek beszélgetést a Kik vagytok ti? című kötete kapcsán. Ez utóbbi programelemmel reményeik szerint a jelenleg érettségi előtt álló diákoknak is segítenek Petőfi Sándor, Arany János, Ady Endre és József Attila költői portréjának rendhagyó bemutatásával. A program koordinátora Gyurkity Kata, az adást Korom Károly és csapata közvetíti. 

A költészet napi eseményről, a meghívott közreműködőkről és a teljes programkínálatról részletes információk a csoport facebook oldalán olvashatók, az Élesztő csapata ugyanitt várja a csatlakozni vágyó leendő tagokat is!

Nézze meg videónkat! 

Hírlevél archívum

1%

2022. szeptemberelőző hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
35.1234
36.567891011
37.12131415161718
38.19202122232425
39.2627282930