magyarenglish könyvjelzőnekcím : H-2400 Dunaújváros, Vasmű út 12. | telefon/fax: +36 25 412 220 | mobil: +36 20 801 3316 | e-mail: info@ica-d.hu
Facebook Youtube Twitter Google+ RSS
Keresés
NYITVA TARTÁS JEGY HÍRLEVÉL

Hírlevél

Fel- és leiratkozás

Kedves Látogató!

Az alábbi kérdésekre NEM KÖTELEZŐ válaszolnia. Ha nem válaszol, akkor csak az e-mail címét adja meg az oldal alján, majd kattintson a „feliratkozás” gombra.

Amennyiben viszont válaszol, azzal elősegíti, hogy tevékenységünket és a hírlevél tartalmát minél jobban összehangolhassuk az Ön – a közönségünk – igényeivel. Együttműködését köszönjük.


Miről szeretne hírlevelet kapni?
Születési éve:
Lakóhelye irányítószáma:
Neme: Nő   Férfi
Milyen területen dolgozik?
 

E-mail cím:



Archív

Újra nyit a Kortárs Művészeti Intézet



Örömmel értesítjük tisztelt közönségünket, hogy a Kortárs Művészeti Intézet újra megnyitja kapuit. 2020. június 22.-től ismét a megszokott nyitva tartással működik intézményünk. Mivel Koronczi Endre A Dolog, mely elfelejtett testet ölteni című kiállítását a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt kénytelenek voltunk idő előtt bezárni, ezért ezt a tárlatot 2020. július 4.-ig újra látogathatóvá tesszük.

Mindazonáltal az ICA-D – egy felelősségteljes, egymásra vigyázó dunaújvárosi közösség elkötelezett tagjaként – a továbbiakban sem szervez csoportos programokat zárt térben, s a nyitás utáni, a járványhelyzet immár oldottabb, ám még  vakcinát nélkülöző időszakában fokozott óvatossággal teszi látogathatóvá kiállításait. Az intézmény helyiségeinek (ide értjük a kilincsek, ajtó-és ablakfelületek, kapcsolók, recepciós pult, stb.) fertőtlenítésére, szellőztetésére, a megfelelő higiéniai eszközök biztosítására a jövőben is nagy figyelmet fordítunk.

A tárlatok megtekintését tíz fő látogatói létszám meghaladása esetén várakozási idővel tudjuk közönségünk számára biztosítani. Tárlatvezetéseinket a kiállítóterekben maximum öt fő részvételével, az egymás közti távolság figyelembe vételével fogjuk megtartani. A kiállítások nyitva tartása alatt teremőreink maszkban végzik munkájukat. Ezúton arra kérjük látogatóinkat, hogy a terekben viseljenek maszkot! Ha valakinél éppen nincs belőle, a recepción kollégáinktól kaphat egyet a belépéshez.

Következő kiállításunkkal júliusban várjuk Önöket, melyre a dunaújvárosi képző-és iparművészek már gőzerővel dolgoznak.  A Dunaújvárosi Tárlat 2020. július 17.-én nyílik majd, ezúttal a város fennállásának hetvenedik évfordulójára is emlékezve. Részletekkel hamarosan a www.ica-d.hu oldalon és az Intézet Facebook oldalán jelentkezünk.

Hírlevél archívum

1%

2021. februárelőző hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
5.1234567
6.891011121314
7.15161718192021
8.22232425262728